Cheesecake a la Snickers

Ingrediencie:

Korpus:

100g rozdrvených bebe keksov
30g roztopeného masla

Krém:

250g odtučneného tvarohu (0,5%)
200g kyslej pochúťkovej smotany (10%)
200g Hollandia garzdovský jogurt (3,5%)
2 odmerky vanilkového proteínu, alebo arašidový
20g arašidového masla (100%)
1 vajce

Karamelová vrstva:

50g sušených datlí
20g čokolády (50%)
0,5dcl mlieka (1,5%)
arašidy na ozdobu

Postup:

Korpus si urobíme z rozdrvených sušienok zmiešaných s roztopeným maslom a dáme piecť na 5 minút do rúry na 160 stupňov.
V miske si medzitým vymiešame tvaroh s jogurtom, smotanou, vajcom, proteínom a maslom
Na korpus vylejeme krém a pečieme asi 35 minút (kým nezhnednú okraje) a necháme dôjsť ešte ďalších 10 minút v trúbe.
Sušené ďatle si namočíme do vody aspoň na 20 minút, scedíme a rozmixujeme, pridáme mlieko a mixujeme kým nevznikne hladká hmota, (ak je moc hustá môžeme pridať ešte vodu) nakoniec primiešame roztopenú čokoládu a natrieme na krém, môžeme ozdobiť arašidmi.
Necháme odležať aspoň 2 hodiny v chladničke a môžeme podávať.

Nutričné informácie:

(na 1 kúsok, z celkového množstva ich vyjde )
Kalórie: 229 Kcal
Bielkoviny: 12,48 g
Sacharidy: 12,12 g (vláknina 2,07 g)
Tuky: 12,44 g

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.