Ingrediencie:
120g mletých ovsených vločiek
150g bieleho jogurtu 3,5% tuku
4 PL vody
35g medu
2 jablká
1 čl škorice
30g hrozienok
papier na pečenie, trošku vanilkového proteínu na posyp, prípadne orechy do cesta
Postup:
1.Pomleté ovsené vločky zmiešame s vodou, jogurtom a medom.
2. Jablká očistíme a nastrúhame na hrubo.
3. Na papier na pečenie si rozotrieme do tvaru obdĺžnika cesto a naň navrstvíme jablká, posypeme škoricou a hrozienkami. (Kto má rád, môže pridať aj 30g orechov.)
4. Pomocou papiera zrolujeme roládu a dáme piecť do vyhriatej trúby na 200stupňov asi 25minút, sledujeme.
5. Po upečení môžeme ,,pocukrovať,, vanilkovým proteínom.
Nutričné informácie:
(na 1 kúsok, z celkového množstva ich vyjde 10)
Kalórie: 93 Kcal
Bielkoviny: 2,95g
Sacharidy: 17,63 (vláknina 1,58g)
Tuky: 1,47g