Ingrediencie:
50g ovsených vločiek
50g sušených hrozienok
250 g jemného nízkotučného tvarohu
200g kyslej pochúťkovej smotany (10%)
50g 90%-nej čokolády
250g 72%-ného gaštanového pyré
Postup:
Na korpus si zmixujeme ovsené vločky s hrozienkami, môžeme zriediť troškou vody, aby nám vznikla lepivá masa, ktorú vtlačíme do formy a dáme stuhnúť do chladničky.
Na krém si zmiešame gaštanové pyré s tvarohom a 50g pochúťkovej smotany (sladiť netreba, gaštanové pyré je sladké), vymiešaný krém nalejeme na korpus do formy.
Na polevu zmiešame 150g pochúťkovej smotany s 50g rozpustenej čokolády a nalejeme na plnku. Ja som na povrch ozdobila vlnkami, ktoré som vytvorila pomocou vidličky.
Cheesecake dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 3 hodiny.
Nutričné informácie:
(na 1 kúsok, z celkového množstva ich vyjde 8)
Kalórie: 197,63 Kcal
Bielkoviny: 6,69g
Sacharidy: 25,25g (vláknina 4,08g)
Tuky: 5,77g