Ingrediencie:
2 vajcia
13g proteín My protein čokoláda
13g proteín My protein vanilka
250g odtučneného tvarohu 0,5%
15g kakaa so zníženým obsahom tuku
3g sódy bikarbóny
1 lyžica medu
Postup:
Najprv si oddelíme žĺtka od bielkov a z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. V miske zmiešame čokoládový proteín, žĺtka, sódu a kakao, nakoniec pridáme aj sneh z bielkov a premiešame.
Zmes vylejeme na plech (22x22cm), pokrytý papierom na pečenie (alebo silikónovú formu) a rozotrieme po celom plechu.
Dáme piecť do vyhriatej rúry na 190°C zhruba na 7 minút a necháme vychladnúť.
Medzitým si v miske zmiešame tvaroh s vanilkovým proteínom a rozpusteným medom.
Korpus rozrežeme na 2 polovice a jednu natrieme tvarohovou zmesou a prikryjeme druhou polovicou korpusu, dáme schladiť do chladničky, pred podávaním rozrežeme na 4 kusy.
Nutričné informácie:
(na 1 porciu, z celkového množstva budú 4)
Kalórie: 78,5Kcal
Bielkoviny: 16,25g
Sacharidy: 5,5 (vláknina 0,8g)
Tuky: 3,5g