Mrkvová tortička

Ingrediencie:

Na cesto:
2 vajcia
40g trstinového cukru
80g ryžovej múky
20g kokosovej múky
100g jemne strúhanej mrkvy
1 lyžička prášku do pečiva
1 lyžička škorice
0,5 lyžičky mletého muškátového oriešku
3 lyžice vody

Na krém:

1 balenie skyru (140g)
15g vanilkového proteínu
Na ozdobu: podľa chuti ( mrkva, farbivo, orechy, …)

Postup:

Ako prvé si vymiešame vajíčka spolu s cukrom, potom primiešame všetky suché ingrediencie, premiešame a potom aj mrkvu, cesto zriedime vodou.
Dáme piecť do menšej formy asi na 15-20 minút na 180°C, pokiaľ cesto nebude lepiť.
Na vychladnutý korpus natrieme skyr zmiešaný s proteínom a ozdobíme podľa chuti.

Nutričné informácie:

(na 1 kus, z celkového množstva ich bude 8)
Kalórie: 107Kcal
Bielkoviny: 9,53g
Sacharidy: 15,75 (vláknina 1,56g)
Tuky: 1,77g

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.