Nepečený jablčník

Ingrediencie:

1kg jabĺk (očistené mali 750g)
60g celozrnných piškót
25ml vody
2 Zlaté klasy
1 lyžička škorice (prípadne škoricový cukor)

Postup:

Jablká si nastrúhame na hrubom strúhadle.
Piškóty si naukladáme do formy s priemerom 20cm.
Postrúhané jablká dusíme, keď sú jablká rozvarené, pridáme Zlaté klasy rozmiešané vo vode a taktiež škoricu, uvaríme hustú kašu a vylejeme na piškóty. Dáme stuhnúť do chladničky a podávame chladené.

Nutričné informácie:

(na 1 kúsok, z celkového množstva ich vyjde 8)
Kalórie: 85 Kcal
Bielkoviny: 1,37g
Sacharidy: 17,59g (vláknina 3,16g)
Tuky: 1,01g

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.