Rebarborový koláč

 

Ingrediencie:

150g hladkej špaldovej múky
2 lyžice sladidla (dala som stéviový cukor, može byť aj med)
1 lyžička sódy bikarbóny
250g očistenej rebarbory
1 vajce
1dcl mlieka
1 lyžička kokosového oleja

Postup:

Všetky suroviny okrem rebarbory zmiešame a vypracujeme cesto, ak je príliš husté, pridáme vodu, ak sme použili tekuté sladilo (med, agáve) nebude treba cesto riediť.
Rebarboru si ošúpeme a nakrájame na kocky.
Cesto dáme do menšej silikónovej formy a navrch naukladáme rebarboru (bude jej veľa) a pečieme na 180°C  asi 30 minút.

Nutričné informácie:

(na 1 kus, z celkového množstva ich bude 9)
Kalórie: 91Kcal
Bielkoviny: 3,88g
Sacharidy: 16,12 (vláknina 3,14g)
Tuky: 1,77g

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.